HTML

Utolsó kommentek

Friss topikok

  • : milliómos limúzint szeretnék én is születésnapomra. (2011.06.07. 08:17) Diana hercegnő halála
  • Zig Zag: Szerintem viszont jó ez a blog: kontrasztot mutat. (2011.05.12. 15:25) Az AIDS-vírus létrehozása
  • Kataa79: Jó estét Mindenkinek! Lucius Flavius Arrianus Te inkább ne beszélj emberségességről!!! Majd akkor... (2011.05.09. 20:42) Az AIDS-vírus létrehozása
  • Súlyos: @Calysto: Tévedhetek. De láttam ezt, és láttam a konteoblogot. (2011.05.09. 16:53) Köszöntő

Összeesküvés elméletek

A blog napjaink és a múlt összeesküvés elméleteivel foglalkozik legkülönfélebb egybeeséseket bemutatva, amelyek lehetnek csupán véletlenek, de valóban azok!?

Az AIDS-vírus létrehozása

2011.05.08. 21:01 Mimo82

Az elmélet Dr. William Campbell Douglass munkásságára épül, aki szerint a 20. század egyik leggyilkosabb betegségét 1974-ben az ENSZ egészségügyi világszervezete az amerikai hadsereggel együttműködve hozta létre a WHO (World Health Organization) egyik laboratóriumában, hogy a leendő világháború idején tovább tizedeljék a maradék lakosságot az ellenfél soraiban. Douglass szerint az akció egyetlen célja egy kegyetlen vírus megalkotása volt, amelyet aztán sikerrel teszteltek Afrikában, amit mi sem bizonyít jobban maga a vírus katonai hadviseléshez hasonló működése. Nevesen először az utánpótlási vonalainkat vágja el, azaz immunrendszerünket gyöngíti oly mértékben, hogy végül egy egyszerű nátha képes legyen a túlvilágra segíteni. A történelemben hasonló nagy harcászati bukásokat könnyen tudunk mondani, melyek ugyanilyen körülmények között valósultak meg (pl. Napóleon, Hitel vs. Oroszország). A vírus azonban - akarva vagy akaratlanul - elszabadult, és annak megfékezése - bár az elmélet hívői szerint létezik az ellenszer - mégsem történik meg, ami pedig a nagy gyógyszergyártó vállalatok összeesküvésének eredménye.

Véleményem szerint nem lehet véletlen a vírus felbukkanása főleg nem egy olyan feszültségekkel terhes időszakban, mint a 70’es évek (hidegháború,polgárjogi küzdelmek amerikában stb...). Véleményem alátámasztásának elég idéznem a nobel béke díjas Wangari Maathai-t, aki eképpen szólt, a Time magazin egyik újságírójának megjegyzésére „hogy az AIDS egy biológiai fegyver a feketék megsemmisítésére”: "I have no idea who created AIDS and whether it is a biological agent or not. But I do know things like that don't come from the moon. (...) I guess there is some truth that must not be too exposed."
Én a magam részéről az HIV vírus megalkotására való irányultságot nem az adott korra jellemző amerikai fajgyűlölet vagy az szovjetektől való félelemben érezem. Az alap kiindulás a népesség kontrol első történelmi próbálkozása, ami napjainkban egy rendkívül súlyos problémává nőtte ki magát.
Mielőtt belemerülünk nézzük meg az alábbi videót.

 

Emeljünk ki néhány dolgot az elhangzottakból.

- drámai növekedés tapasztalhattunk az orvostudományban. Nem csupán eredményekben, hanem lefedettségben egyaránt. Mind több és több ember számára elérhetőek az orvostudomány vivámányai

- ennek következtében az átlagéletkor 50’es évek 46 évéről napjainkban 63 évre emelkedett
- a Föld népessége 6 milliárd, ami 2020 környékére elérheti a 8 milliárdot is
- mindeközben az átlagos életszínvonal is drámaian megnőtt, ami hihetetlen energia éhséget gerjesztett világszerte drámainak felgyorsítva az erőforrások kiaknázását.
 
Mindezek tükrében, abban talán mind egyetértünk, hogy ez így nem mehet tovább és tarthatatlan. Azonban, van bárki is, aki el tudja képezelni, hogy lesz olyan politikus, aki morálisan fel fogja vállalni valaha ezt a kezdeményezést!? Kötve hiszem! Eddig az volt az elve sokak szerint, hogy az életszínvonal növekedésével stabilizálódik a születések száma, hiszen mi európaikak vagyunk erre a legjobb példa jólétben kicsi a szaporulat csak nem számoltak azzal, hogy a Föld erőforrásai a legkevésbé sem bírnak el további milliárd embert a nyugati életszínvonalon. Ahogy kína most beindult úgy közeledünk egyre gyorsabban a véghez!
Visszatérva az AIDS-hez, részemről látok benne rációt a népességkontrollal kapcsolatban. Olyan történelmi időszakban vagyunk, amikor a „baby boom” generáció számai realitássá váltak, órási népesség növekedés tapasztalható ebben az időszakban, épp csak hogy túl vagyunk ez első olajválságon, Vietnam: a közvélemény általános elutasítása, tehát borítékolható, hogy háborúval már nem tudjuk tizedelni könnyen a Föld népességét, mert az emberek többsége nem támogatja. Nixon nyitott kína felé, döbbenetes számok látnak napvilágot a népességről kínában. Már akkor nyilvánvaló volt, hogy mi lesz a tendencia.
Úgyhogy véleményem szerint a HIV vírus volt az első próbálkozás a tizedelésünkre, aminek a játszótere azért is lehetett Afrika, annak ellenére, hogy az az „elhagyott kontinens”, hogy ebben az időben finoman fogalmazva is a fehér amerikaiak igen kevés szeretetet mutattak Martin Luther King vezette fekete honfitársaik felé.

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://osszeeskuveselmeletekmsc.blog.hu/api/trackback/id/tr592888313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.05.09. 13:42:36

Sok sikert kívánok a bloggazdának.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.05.09. 13:43:34

Érdekes, hogy húsz perccel ezelőtt még vagy ötven komment volt... Ez a fránya blogmotor biztosan megette...

nokomm3nt 2011.05.09. 13:48:39

@tiboru: le sem tagadhatod, hogy jóban vagy Velük :)

Gretzky99 2011.05.09. 13:51:43

@tiboru: Te tudhatnád a legjobban, hogy ilyen véletlenek történnek lépten-nyomon. =)

mrs.starkey 2011.05.09. 14:01:25

nahát, mintha valami hasonlót olvastam már volna. de biztosan rosszul emlékszem.

Súlyos 2011.05.09. 15:46:16

wazzeg öcsém, sose tudom meg mit válaszolt Luciusz...
viszont rögtön támad egy újabb mikro-konteom :DDDD

Súlyos 2011.05.09. 15:58:44

De igen :D
thx blogmotor!!!
hiányzó kommentek kimentve

Súlyos 2011.05.09. 16:01:19

besza-behu
kettészakadt a kommentáradat :D

Melchi Zadok 2011.05.09. 17:45:23

asztaaaa, mennyire szánalmas ez sértődött moderálás...

fércmunka

Pretoryan 2011.05.10. 09:17:25

Jaja, szánalom. Ha kritika van akkor törölni kell a kommenteket? Gratulálok egyes fiam leülhet!

java786 2011.05.10. 14:45:12

Megnéztem az előző posztot (pénz) is, hát az is egyenlő a nullával és tévedésektől is hemzseg...

De tényleg, a bloggazda nyilatkozna, hogy mi volt a szándéka a konteoblog mellet ezen blog nyitásával?
Ez olyan mintha lenne egy jó, fasza sarki közértes és én elhatározom, hogy mellette nyitok egyet, de minőségben, működésben meg sem tudom azt közelíteni, szóval semmi értelme, ebben nincs racionalitás.....

bástya · http://magyarcitrom.postr.hu 2011.05.12. 09:32:39

Szerintem zseniális ez az oldal. Pontosan bemutatja, hogy milyen az igazi összeesküvés a világban, amelynek ez a blog is a része.

Zig Zag · http://lemil.blog.hu/ 2011.05.12. 15:25:36

Szerintem viszont jó ez a blog: kontrasztot mutat.
süti beállítások módosítása